Курси та дискусії: Простір "Вдома" запрошує франківців на заходи. Афіша на березень


У просторі "Вдома" періодично відбуваються цікаві заходи для дітей та дорослих.

Простір знаходиться на вулиці Галицька, 29 (3 поверх, над Аромакавою) Варто зазначити, всі заходи відбуваються в рамках проєкту, організованого ГО “Д.О.М.48.24” за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та є безкоштовними.

До вашої уваги перелік подій від громадської організації на березень:

6 березня о 18:30 - концерт з таємними виконавцями"Secret Sound".

10 березня о 18:30 - дискусія з Остапом Українцем за книгою «Нacильcтвo тa cуcпiльнi пopядки. Ocнoвнi чинники, якi вплинули нa xiд icтopiї», написана відомими економістами та політологами Дуґласом Нортом, Джоном Воллісом та Баррі Вайнґестом.

11 березня о 18:30 - відкрита лекція "Сучасна драма" з Артуром Сумароковим. Артур приїхав до Івано-Франківська з Херсону в рамках творчих резиденцій.

Курс з драматургії:

- 12 березня о 18.30 - практикум з написання драматургічних текстів
- 13-15 березня - учасники самостійно готуватимуть власні тексти
- 16 березня о 18.30 - групове заняття за написаними текстами, підготовка до читки
- 17-20 березня - індивідуальні консультації по текстах та підготовка читки.

21 березня об 11.00 - перформативна читка текстів "Травма тоталітаризму" для широкого загалу.

Артур Сумароков - драматург, актор, кінокритик, журналіст, автор статей для відомого видання “Moviegram”. Його п'єси потрапляли у шорт-лист фестивалю сучасної драматургії “Тиждень актуальної п'єси”, учасник головної незалежної театральної лабораторії Херсона Totem Centre Theatre Lab, фестивалів “Мандрівний вішак” (м. Луцьк, 2018 рік), “Taking the stage”.

17 березня о 18:30 - практикум “Опір медіаманіпуляціям”. Лекція про вплив маніпуляцій у новинах, рекламі, медіакомунікаціях на емоції та поведінку і про те, як опиратися їм.

Проводить практикум Катерина Масляк - студентка Івано-Франківського національного медичного університету, навчалася в University of Winnipeg в Канаді, засновниця БО “Просвіта душі і серця”, волонтерка в медичних закладах, авторка програми “Сам собі людина” на Urban Space Radio, експертка з піклування за термінально-хворими людьми та авторка гри “Знайомці”. Наталя Вишневецька - голова правління ГО “Д.О.М. 48.24” та відкритого простору “Вдома”.

23 березня - початок другої резиденції за участі Роксолани Дудки (Полтава), доктор філософії з дизайну, кандидат мистецтвознавства. Вона планує як
продовжувати власні індивідуальні художні інтервенції, серія яких вже відбулась в різних містах, так і провести групові заходи під відкритим небом в Івано-Франківську.

25 березня о 18:30 - дискусія по книжці “Як розмовляти з дітьми про сучасне мистецтво” з Василем Стефанишином - художником та керівником Центру сучасного мистецтва.

26 березня - Екскурсія в музичну кімнату

Дві групи дітей з різних навчальних закладів відвідають музичну кімнату, ознайомляться з наявними музичними інструментами, їх характеристиками та особливостях звуковідтворення. Вони матимуть можливість спробувати пограти на різних музичних інструментах, а також приймуть участь в барабанному колі (джемі).

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!