Квартири, будинки та суха трава: За добу на Прикарпатті трапилось 19 пожеж


Про це інформує управління ДСНС в Івано-Франківській області..

21 лютого о 08:09 у місті Івано-Франківськ на вулиці Сорохтея, 30 виникла пожежа речей домашнього вжитку в приміщенні житлової квартири. Вогнем пошкоджено речі домашнього вжитку, закопчено стіни та стелю кімнати. На пожежі врятовано житлову квартиру. Під час гасіння пожежі евакуйовано 4 мешканців будинку. Працювало 2 ланки газодимозахисної служби, загальний час роботи 60 хв. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем з боку власника квартири.

21 лютого о 09:12 у селищі Верховина виникла пожежа в приміщенні котельні в приватному господарстві. Вогнем пошкоджено речі домашнього вжитку в приміщенні котельні. На пожежі врятовано 1 житловий будинок. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки.

21 лютого о 12:27 у селі Рашків Городенківського району виникла пожежа речей домашнього вжитку в приміщенні житлової кімнати житлового будинку. Вогнем пошкоджено речі домашнього вжитку. На пожежі врятовано житловий будинок. Працювала 1 ланка газодимозахисної служби. Причина виникнення пожежі встановлюється.

21 лютого о 14:07 у місті Долина виникла пожежа сухої трави на відкритій території, на площі. Причина виникнення пожежі встановлюється.

21 лютого о 14:23 у місті Івано-Франківськ на вулиці Коновальця виникла пожежа сухої трави на відкритій території колишньої військової частини. Причина виникнення пожежі встановлюється.

21 лютого о 16:09 у місті Івано-Франківськ на вулиці Дорошенка виникла пожежа побутового сміття на відкритій території. Вогнем знищено сміття. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

21 лютого о 17:00 у місті Івано-Франківськ на вулиці Південний Бульвар виникла пожежа речей домашнього вжитку в приміщенні коридору на 3 поверсі 5 поверхового житлового будинку. Вогнем пошкоджено речі домашнього вжитку. Причина виникнення пожежі встановлюється.

21 лютого о 18:10 у місті Болехів виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється. 

21 лютого о 18:20 у  селі Вовчинець Івано-Франківської міської ради виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється. 

21 лютого о 18:30 у місті Галич на вулиці Київській виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється.

21 лютого о 18:30 у селі Марківці Тисменицького району виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється.

21 лютого о 19:40 у селі Нижній Струтинь Рожнятівського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється.

21 лютого о 20:43 у  селі Надіїв Долинського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється.

21 лютого о 23:32 у селі Погоня Тисменицького району виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється.

22 лютого о 01:44 у  селі Мирне Надвірнянського району виникла пожежа господарської споруди в приватному господарстві. Вогнем знищено будівлю. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем з боку невстановленої особи.

22 лютого о 02:51 у селі Вербовець Косівського району виникла пожежа житлової кімнати, частково коридору та покрівлі приватного дерев’яного житлового будинку. Вогнем знищено 1 житлову кімнату, частково коридор та покрівлю будинку. На пожежі врятовано сусідній житловий будинок. На пожежі виявлено тіло власника 1967 р.н. Причина виникнення пожежі встановлюється.