Київська фірма хоче будувати у центрі Франківська багаторівневий паркінг


Товариство з обмеженою відповідальністю «Сталева смерека» звернулося до міської влади з проханням надати їм дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Мова йде про земельну ділянку площею 0,2997 га по вулиці Академіка Сахарова, 23, що буквально у самому центрі Івано-Франківська. Саме там знаходиться територія заводу «Промприлад». У свою чергу, ТОВ «Сталева смерека» просить ділянку під будівництво багаторівневого паркінгу. Як підтвердження, вказує зареєстроване за цією адресою право власності на майно від 2008 року, пише Побудовано.

Відтак, 6 квітня, на своєму засіданні виконавчий комітет підтримав наміри фірми та надав їй дозвіл на складання проекту землеустрою. Для остаточного рішення, питання повинне отримати схвалення на сесії міської ради.

За даними аналітичної платформи «YouControl», ТОВ «Сталева смерека» зареєстроване у Києві, а свою роботу розпочало у 2004 році. Основний вид діяльності – дослідження кон'юнктури ринку та виявлення громадської думки. Також фірма займається купівлею, продажом та орендою нерухомого майна, консультуванням з питань комерційної діяльності й керування. Керівником підприємства зазначений – Горянський Андрій Вікторович.