Лагідні й грайливі: Франківські котики шукають люблячих господарів


Сьогодні, 1 березня, у світі відзначають день одного з найпопулярніших домашніх улюбленців - кота. Сотні чотирилапих у Франківську шукають власний дім, однак не всім щастить.

Допомагає тваринам знайти свою людину Благодійна організація "Дім Сірка". Тут кожен може відшукати свого маленького друга та подарувати йому тепло, якого той ніколи не відчував. Редакція Бліц-Інфо вирішила познайомити читачів з пухнастими улюбленцями, які чекають на люблячих господарів.

Жвава Мася

14-річна Мася з Івано-Франківська дуже любить гратись. Як розповіла волонтерка Катерина, до неї звернулась пенсіонерка з проханням допомогти прилаштувати кицю. Жінка живе сама, тож залишити на когось кішку не може.

"Все життя киця прожила зі старшою жіночкою, а зараз старенька хвора, ходить часто у лікарню та не в змозі доглядати за тваринкою. Переживає, щоб киця мала де жити. Хочеться, щоб цю лагідну красуню забрали у хороші та дбаючі руки",- пояснює Катерина.

Забрати кішку можна за цим номером - 0669222676, Катерина.

Світлина від Благодійна організація

Вулична красуня

Також шукає теплого дому киця, яка все життя провела на вулиці. Її братів та сестер давно розібрали.

За словами Наталії, зараз дівчинка перебуває у ветклініці після стерилізації. 

"Киці - до року. Вона дуже чемна, спокійна, тихенька. У лоток ходить самостійно. Ще трішки ми її потримаємо, щоб реабілітувалась, а далі чекаємо на тих, хто відгукнеться",- розповідає жінка.

Номер телефону - 0668077872, Наталія.

Світлина від Благодійна організація

Розумна Кіша

Ця молода красуня зайшла до франківки Наталі з під'їзду. Певний час кішечку підгодовували сусіди, з часом жінка таки не встояла перед милою кицьою та забрала тимчасово до себе. Кіші близько року та трьох місяців, живе у помешканні Наталії  приблизно півроку.

"Кішечка різноколірна, мені казали, що, мабуть, породиста, адже вона росла та має довгий хвіст. Близько півроку тому я подала оголошення, щоб знайти постійного господаря для Кіші, однак за цей час до мене ніхто й не подзвонив. Шкода, бо киця дуже хороша. Вона грайлива та розумна, порівнюю її з лисичкою, бо дуже любить гратися, стрибати, вигинатися. Ми її добре відгодували та привчили до лотка. На жаль, залишити у себе не можемо. До речі, Кіша стерилізована, тому повністю готова до нового дому та люблячих господарів. У приватні повідомлення можу надіслати більше фото Кіші",- розповіла у розмові Наталя.

Дізнатись більше про "лисичку" можна за таким номером  - 097 72 71 746, Наталія.

Ляклива Білосніжка та її братики

Білосніжній красуні близько двох років. Все своє життя вона проводить у підвалі багатоповерхівки на вулиці Мельника. Поряд з нею живуть ще два братики. Франківка Ірина часто підгодовує котиків, однак, їй хочеться, щоб рідня знайшла собі люблячий теплий дім.

«Киця ну дуже симпатична та й братики красунчики. Я їх годую десь з кінця жовтня минулого року. Біленька – дуже ляклива, вона ніяк не звикне до людей. Чого не скажеш про її рідних – вони не бояться людей. До мене вже дзвонила дівчинка, яка хотіла забрати собі кицю, але її зловити  - нереально. Як тільки вона чує, що хтось збоку, одразу тікає у підвал. До речі, в сусідньому дворі є мама цих котів, ще зимою вона їх навідувала, а зараз бавить вже нових кошенят. Шкода, бо дівчинка дуже хороша, їй просто треба тепла та показати, що люди навколо хороші»,- розповідає франківка.

Поспілкуватись з "другою мамою" котиків можна за номером - 0505029886, Ірина.

Читайте Бліц-Інфо в FacebookTelegram та Twitter. Тільки найважливіші новини!