Лекції, вистави і концерт: Що цікавого цього тижня в Івано-Франківську?


Вистави, презентації, зустрічі, або ж покази. В Івано-Франківську щодня відбувається багато різноманітних культурних подій.

Планувати дозвілля варто завчасно, тож кореспондентка Бліц-Інфо зібрала найцікавіші події цього тижня - з 11 до 17 березня.

У вівторок, 12 березня в Urban Space 100 (Грушевського, 19) відбудеться зустріч з волонтерами, які побували у сонячній Італії на стажуванні від AIESEC.

Досі вагаєшся чи потрібно брати участь у волонтерській програмі від міжнародної молодіжної організації AIESEC? Батьки не хочуть відпускати? Боїшся, бо не знаєш, хто буде твоєю хост-фемілі? Відчуваєш страх перед відкриттям нових горизонтів у іншій країні і думаєш, що залишишся один зі своїми проблемами?Чи ж не знаєш як покращити свої лідерські якості? Хочеш дізнаватися і відкривати для себе країни світу? Давно мріяв подорожувати, або вже побував десь, але цього мало? Тоді тобі саме до нас!
Реєстрація на подію.

Світлина від AIESEC Ukraine.Насиченою на події буде середа, 13 березня. Зокрема о 16:00 в концертній залі івано-франківської обласної філармонії відбудеться благодійна вистава «БожеЯВільна». Вхід вільний.

Виставу влаштовують студенти ІФНМУ, учасники зі студентської організації EMSA разом із талановитими викладачами не лише в галузі медицини, а також за участі молодіжного хору «Осанна». Благодійна подія спрямована на збір коштів для закупівлі нового кювезу для івано-франківського пологового будинку. Дітки потребують нашої допомоги. Проект «БожеЯВільна» присвячений п’ятій річниці трагічних подій на Майдані, пам'яті Героїв Небесної Сотні та року сім'ї.

Вже о 18.30 в в Urban Space 100 (Грушевського, 19) відбудеться лекція "Увійти в IT : Проектний менеджмент – що це, для чого і як цим користуватися”!

Спікер – PM Іван Дячишин з досвідом в менеджменті більше 14 років, організатор ITRally та співорганізатор Design Village, співвласник компанії Webmil, засновник IT Cluster Academy поділиться з вами власним досвідом та розкаже про важливість ролі PM у компанії!

Участь безкоштовна, та попередня реєстрація обов’язкова.

Світлина від Urban Space 100.

На завершеня дня, о 19.00 розпочнеться концерт "Pianoбой".

У програмі - нові пісні, нові музиканти, новий Шуров, для якого немає рамок і кордонів. Він ставить перед своїм колективом все більш витончені завдання - кожен з них грає на кількох інструментах і співає, а тепер вони все ще і танцюють! ​Дмитро пообіцяв, що в цей день концертний зал стане рідною домівкою як для глядачів, так і для музикантів. Він збирається перетворити його в свою piano-планету, на якій новітні концертні технології зможуть ужитися з аналоговою музичної душею, якої так багато в його піснях.

Результат пошуку зображень за запитом ​В п'ятницю, 15 березня о 19.00 год. франківців запрошують в обласну філармонію на перегляд музичної вистави "Інша".

 Це історія дівчини із зайвою вагою Елен, яка до без тями закохується в молодого багатія Тома. Їм вдається знайти головне у житті — гармонію та любов. Але на заваді стають стереотипи і думка оточуючих — так звані, «ідеали краси». Зокрема, головному герою доводиться проходити всі випробування, які виникли через почуття до іншої, «не ідеальної» дівчини. А також подолати труднощі стереотипів сучасного суспільства.

Світлина від НОВИЙ ТЕАТР.

В суботу, 16 березня об 11.00 год. простір ВДОМА (Галицька, 29, 3 поверх) стартує Фестиваль вмінь.

8 годин тренінгів та майстер-класів для всіх – дітей та дорослих. На перший погляд. А насправді – відкриття нових талантів, знайомства з неймовірними людьми, чесні відгуки, фантастичний заряд позитива і розуміння, куди рухатись далі! Бізнес-тематики, малювання, масажі, хенд-мейд, танці, вирізання, мови та культури, мода та допомога тваринам та рослинам.

Світлина від Дом4824.