Лекції, вистави та кінопрем'єри: Що цікавого цього тижня в Івано-Франківську?


Гадаєте, як цікаво провести час? Не знаєте куди піти? Щодня в Івано-Франківську відбувається багато цікавих подій.

Планувати дозвілля варто завчасно, тож кореспондентка Бліц-Інфо зібрала найцікавіші події цього тижня - з 7 до 13 жовтня.

ВИСТАВА "МАЙБУТНЄ ЄВРОПИ"

У понеділок, 7 жовтня в Івано-Франківську покажуть документальну виставу "Майбутнє Європи". Початок о 16:00.

"Майбутнє Європи" – документальна вистава, в основі якої життя 15-ти підлітків, дитинство яких пройшло на Донбасі. З яких пазлів воно склалося, ким вони хочуть бути, яким бачать Європу, які питання ставлять дорослому світу - про це та інше у виставі. Це спроба щирої розмови про бажання нового покоління українців та німців, та дискусії після з глядачем в кожному місті.

«The Future Of Europe» – міжнародний освітній соціально-культурний проєкт для підлітків зі східної України (Донецька та Луганська області) та західної Німеччини. Учасники проєкту разом з українськими та закордонними менторами створили виставу від і для підлітків, яка буде показана в державних театрах в 16 містах України та на двох міжнародних фестивалях.

ВИСТАВИ ПРОСТО НЕБА 

Також цього тижня іванофранківців запрошують в Палац Потоцьких на вистави просто неба. Глядачі побачать легендарну виставу "Нація" за творами Марії Матіос та першу в Україні інсценізації роману Е.-М.Ремарка "На західному фронті без перемін".

Тож, у середу, 9 жовтня о 19:00 відбудеться показ вистави "Нація. Драма-реквієм".

В четвер, 10 жовтня о 19:00 франківці зможуть побачити виставу "На західному фронті без перемін. Драма".

Квитки можна придбати у касі театру, або онлайн "Нація", "На західному фронті без перемін".

ДЖЕМ-СЕЙШН ОРКЕСТРУ ВПС США 

У четвер, 10 жовтня До Івано-Франківська із концертом завітає оркестр ВПС США в Європі із програмою, присвяченою героїчній історії збройних сил України та США.

Напередодні концерту, який відбудеться у Франківський драмтеатр, музиканти проведуть джем-сейшн просто неба на території Комплексу колишнього палацу Потоцьких. Також запланований майстер-клас для студентів місцевого музучилища. 

Початок о 16-й на території "Палацу Потоцьких". Вхід вільний!

ПРЕМ'ЄРА ФІЛЬМУ "СПІВАЄ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО"

Також 10 жовтня у кінотеатрі "Космос" відбудеться прем’єра фільму
«Співає Івано-Франківськтеплокомуненерго».
 Стрічка розповідає про працю — і творчість! — працівників ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго», яке з року в рік забезпечує батареї цілого міста теплом. Вихід фільму приурочено до початку опалювального сезону.

Головний герой цієї історії, Іван Васильович, багато років очолює профспілку комунального підприємства. Його opus magnum — профспілковий хор, у якому співають диспетчери, ремонтники, слюсарі, бухгалтери. Голова профспілки пишається творчими здобутками комунальників, але керується принципом «спочатку людям тепло — а вже потім співати».

Опалювальний сезон вносить корективи у графік репетицій. Трудовий колектив намагається полагодити застарілі комунікації, поки розгнівані споживачі штурмують гарячу лінію. Чи зігріє холодну батарею українська народна пісня?

Початок сеансу о 18:30. Квитки вже у продажу: http://bit.ly/2mBB6vB

ПАНЕЛЬНА ДИСКУСІЯ ДО МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ДІВЧАТ

Протягом 11-13 жовтня о 16:00 в Івано-Франківську проходитиме панельна дискусія з нагоди Міжнародного дня дівчат. 

Хто сказав, що футбол тільки для чоловіків? Будемо розвіювати цей міф та активно дискутувати стосовно того, як має бути!

За підтримки мережі FARE Network, антидискримінаційного партнера УЄФА, дівчата та хлопці, жінки та чоловіки відвідають першу національну конференцію #ФутболДляНеї в Івано-Франківську!

Читайте нас в FacebookTelegram, та Instagram. Завжди цікаві новини!