Лідер гурту «НеДіля» Едуард Приступа презентуватиме у Івано-Франківську збірник дитячих пісень «Віршлюбики»


В п’ятницю, 21 червня у Івано-Франківську пройде презентація нового збірника дитячих пісень «Віршолюбики». З журналістами зустрінеться основний ініціатор створення платівки, відомий український музикант, лідер гурту «НеДіля» та колишній учасник групи «ТНМКонго» - Едуард «Діля» Приступа.

 

До збірки увійшло спеціально записаних 26 пісень відомими українськими виконавцями. Композиції заспівали гурти «НеДіля», «Kozak System», «От вінта», «Mad Heads», «The ВЙО», «Ді. Ор.», «Астарта», співачки Росава, Тоня Матвієнко та інші. Цей запис став логічним продовженням літературного проекту «Музичні Віршолюбики», який відбувся восени минулого року і в якому Діля теж взяв участь. Платівка буде поширюватися у дитячих садочках та школах, а зібрані від продажу кошти підуть на реалізацію доброчинних програм. Також в рамках презентації диску Діля виконає кілька пісень для присутніх дітей та продемонструє представникам ЗМІ 11-ти хвилинний фільм, про те як створювалась збірка. 

Презентація диску відбудеться в приміщенні студії телерадіокомпанії «Вежа» (вул. Галицька, 22, 6 поверх). Початок о 11:00.