Ліга Європи: "Зоря" зіграє проти "ЦСКА Софія" в третьому раунді ЛЄ


Читайте в останньому випуску новин Ліги Європи: стало відомо, коли відбудеться жеребкування Євроліги в нинішньому сезоні; дізнайтеся 4 цікавих факти про матч "Бенфіки" і "Челсі" 2013 року; "Зоря" буде грати проти "ЦСКА Софія".

Жеребкування стадії плей-офф відбудеться зовсім скоро - в понеділок, 5 серпня в 14:30 за київським часом. Як і завжди, вона пройде в швейцарському місті Ньоні.

Жеребкування Ліги Європи: названа дата для сезону 2019/20

Слідкуйте за жеребкуванням Ліги Європи онлайн тут.

Раніше новини ЛЕ опублікували список всіх пар 3-го кваліфікаційного туру Ліги Європи.

Фінали Ліги Європи: 4 цікаві факти про фінал ЛЄ 2013 року

Фінал Ліги Європи 2013 року пройшов 15 травня на "Амстердам Арені". Того разу на полі зійшлися "Бенфіка" і "Челсі". Англійський клуб обіграв португальців з рахунком 2: 1. Ми привели 4 цікаві факти тієї пам'ятної гри:

"Бенфіка" вже зустрічалася з англійськими командами 31 разів, однак перемагала лише 10 разів. Ще 5 разів матч закінчувався "нічиєю", 16 разів - поразкою португальців. У сезоні 2012/13 "Бенфіка" обіграла англійський клуб - це був "Ньюкасл", який вибув у чвертьфіналі.

Станом на 2013 рік форвард "Бенфіки" Оскар Кардосо забив 6 голів з 8-ми саме в іграх проти англійських клубів. Він став своєрідним "щасливим талісманом" в грі проти англійців, але в фіналі Ліги Європи не зміг переламати ситуацію.

"Челсі" 8 разів боровся за Кубок Європи проти португальських клубів. Два рази він грав проти "Бенфіки", і 6 разів - проти "Порту". При цьому "Челсі" вийшов переможцем 6 разів, ще один раз зіграв внічию, і лише один раз програв. Цікаво, що останні 5 матчів лондонці виграли з різницею в один гол.

До 15 травня 2013 року "Челсі" виграв 4 з 5-ти останніх матчів в Лізі Європи, "Бенфіка" програла лише один раз з 11-ти матчів за Єврокубок.

Раніше в новинах Ліги Європи ЗМІ повідомили, що під час матчу "КСУ" - "Гонвед" уболівальник кинув петарду, яка попала в голову арбітру.

Свіжі новини Ліги Європи: противником "Зорі" в третьому раунді Ліги Європи буде "ЦСКА Софія"

У другому раунді кваліфікації Ліги Європи клуб "ЦСКА Софія" обійшов "Осієк" за результатами двох матчів. Тепер болгари зіграють проти луганської "Зорі" в третьому раунді відбіркового туру.

Нагадаємо, що перший матч відбудеться 8 серпня, другий - 15-го. Перша зустріч українців та болгар пройде в Україні, відповідна - в Болгарії. Цікаво, що раніше ці команди ніколи не грали один з одним.