Лікар швидкої, якого поліція спіймала п’яним з колегами, написав заяву на звільнення


Франківець Назарій Фригович у неділю, 21 квітня викликав швидку для свого батька, якому стало погано на автостанції в Пасічній.

Та у медиків були ознаки алкогольного сп’яніння, тож франківець не дозволив їм в такому стані оглядати батька і викликав поліцію. 

Головний лікар комунального закладу “Івано-Франківська станція швидкої медичної допомоги” Ігор Ковалюк у розмові із журналістом Галки прокоментував ситуацію. Він зазначив, що розпочато службове розслідування, також дали запит у поліцію і  наркодиспансер.

“Потрібен час, щоб зібрати документи, об’єктивні дані з поліції. Якщо підтвердяться факти – то по статті звільнимо з роботи”, – обіцяє Ігор Ковалюк.

Також він зазначив, що один з лікарів вже написав заяву на звільнення за власним бажанням, проте якщо факти алкогольного сп’яніння на роботі підвердяться – то йому не дозволять піти за власним бажанням.

“Якщо факти підвердяться – то не дозволю, аби пішов за власним бажанням. Хочу, аби люди знали що він за “доктор””, – каже Ковалюк.

Ковалюк додав, що вранці перед виходом на роботу працівники були тверезими. Він додав, що водій і медики своєї провини не визнають  – вважають, що драгер помилився.