Львівські науковці готують проект ліквідації зсуву та відновлення дороги на Верховинщині


На Верховинщину з метою вирішення питання виготовлення проектної документації на ліквідацію зсуву та відбудови пошкодженої ділянки дороги в селі Красник прибули представники національного університету Львівської політехніки.
Завідувач лабораторії  ГНДЛ-88 кандидат технічних наук, старший викладач кафедри  автомобільні дороги і мости Любоа Салійчук, директор приватного підприємства  «БудТестЦентр» та член-кореспондент Академії будівництва України Степан Стечишин  побувавши на  виїзді, змогли  візуально оглянути аварійну частину ділянки дороги та визначити обсяги робіт на даній ділянці, інформує прес-служба ОДА.

Також  вони здійснили виїзд  в селі Зелене, де змогли оглянути місця для проектування побудови підвісних мостових пішохідних  переходів  в напрямку Чорного Черемоша на ділянці дороги  Ільці-Буркут  для користування населення.  Оскільки стихія в 2008 році, зруйнувала в районі як мости і переходи, так і величезну частину доріг. Тому  сьогодні вкрай важливо  робити якісне берегоукріплення та  мости для жителів району.