Лише Прощук представляє нашу партію в окрузі №85, – Дмитро Разумков, голова «Слуга народу»


Єдиним кандидатом від партії «Слуга народу» по 85 окрузі (Калуш, Калуський, Рогатинський райони, частина Галицького району) є Прощук Едуард.

Про це наголосив голова партії «Слуга народу» Дмитро Разумков у зверненні до мешканців Калуського, Рогатинського та Галицького районів.

«Едуард Прощук – округ 85, політична партія «Слуга народу». В цьому окрузі є лише один кандидат від нашої політичної сили – це Едуард Прощук. Все інше – це фейки, це маніпуляції та шахраї. Не звертайте увагу, зробіть правильний вибір – голосуйте за Прощука», наголосив голова партії «Слуга народу» Дмитро Разумков.

Нагадаємо, раніше конкурент Прощука по 85 окрузі – діючий нардеп Віктор Шевченко запустив фейкову рекламу в інтернеті, нібито він -  кандидат від партії «Слуги народу», хоча насправді балотується як самовисуванець. В цій рекламі кандидат використовує елементи брендингу партії та вводить виборців в оману.

Натомість, партія «Слуга народу» наголошує: «Було прийняте рішення не включати як в списки партії, так і кандидатами на мажоритарні округи тих людей, які раніше були або є зараз чинними народними депутатами. Ми вважаємо, що в тих людей був шанс показати на що вони здатні», — зазначила Галина Янченко, експерт з антикорупційної політики, №5 у виборчому списку політичної партії «Слуга народу».

Зауважимо, біля прізвища справжнього кандидата у виборчому бюлетені буде написано «Суб’єкт висування — політична партія «Слуга Народу».

«У нас є реальний шанс на перезавантаження влади та побудову країни, на яку ми всі заслуговуємо. Для цього потрібно вичистити систему і позбутися старих політиків, які обманювали нас 28 років. Щоб розірвати порочне коло корупції, брехні й свавілля треба привести до влади чесних людей з моральними принципами, які реально йдуть змінювати країну. Закликаю людей підтримати нових політиків 21 липня на виборчих дільницях», - зазначив Прощук Едуард, лідер за симпатіями виборців у 85 окрузі.