Лише за добу прикарпатські рятувальники 30 разів гасили суху траву


За минулу добу на Прикарпатті зареєстровано 34 пожежі, з них 30 сухої трави. Про це повідомляє управління ДСНС в області.

Зокрема, 4 квітня о 09:34 в місті Івано-Франківськ на вулиці Карпатській виникла пожежа побутового сміття в контейнері на відкритій території. Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

4 квітня о 14:07 в селі  Белелуя Снятинського району сталось загорання в кімнаті на першому поверсі двохповерхового житлового будинку. Вогнем знищено речі домашнього вжитку. Причина виникнення пожежі встановлюється.

4 квітня о 16:14 в селі Космач Косівського району виникла пожежа літньої кухні. Вогнем пошкоджено стіну та покрівлю будівлі. Причина виникнення пожежі встановлюється.    

5 квітня о 00:30 в місті Надвірна на вулиці О.Степанівни сталось загорання металевого вагончика. Вогнем знищено вагончик, господарський інвентар. Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

За минулу добу рятувальники Прикарпаття 30 разів виїжджали на гасіння пожеж в природних екосистемах. Такі загорання мали місце в містах Івано-Франківськ, Калуш, Долина, Коломия, Галич, Надвірна, на території Івано-Франківської міської ради, а також в Богородчанському, Галицькому, Долинському, Рожнятівському, Косівському, Снятинському, Коломийському, Надвірнянському, Тлумацькому, Городенківському та Тисменицькому районах.