Маємо творити свою Україну. Попереду велика праця, – Руслан Кошулинський


Україна має бути заможною країною, яка дає можливість українцям розвиватися.

Про це у неділю, 24 березня, під час Віча гідності у Львові заявив кандидат у Президенти України від об’єднаних сил націоналістів Руслан Кошулинський, повідомляє ІА “Вголос”.

«Маємо попереду велику дорогу. Українці мають іти впевнено і цілеспрямовано. Сьогодні той час, коли кожен українець стає не лише виборцем, а й працедавцем: винаймає на роботу людей, які мають творити ту Україну, про яку мріють», – зазначив він.

За словами Кошулинського, останні 5 років не дають змоги сказати, що державу кардинально змінили. «Ми виконали лише одне завдання – забрали Януковича. Збагачення багатих залишилося», – уточнив він.

«Які кроки має зробити зараз влада, аби вийти зі злиднів? Цей шлях не простий, бо ворог складний. А у світі поважають сильних. Тільки ми самотужки зможемо себе захистити. І для цього перш за все потрібні сучасні ЗСУ», – уточнив кандидат у президенти.

Також Кошулинський розповів, що нам до потреби – зовнішня допомога. А американці відкрито говорять: «Як вам допомагати? Ми застосовуємо проти Росії санкції, а ви з ними торгуєте?»

«Воїни в один голос кажуть: “Дайте сюди хлопчиків з «Укроборонпрому», нехай разом з нами послужать! Отоді побачимо», – додав він.

Кандидат у Президенти України від об’єднаних сил націоналістів також наголосив, що перше завдання, яке стоїть перед вдалою, – це те, що українці в Україні мають заробляти. «Я колишній заробітчанин. Я ніде не бачив українців заробітчан жебраками. Вони себе можуть реалізувати, тільки не в Україні», – уточнив він.

Та резюмував: «Формула нашої перемоги – це перш потужні Збройні сили, усунення олігархів від правління країною і спільна національна ідея, єдність влади і нації – аби відстоювати свою незалежність. Ми маємо бути останнім поколінням, яке воює».