Маленькі івано-франківці повернулися із фестивалю «Чорноморські ігри»


Нещодавно у м. Скадовськ відбувся Півфінал і фінал 17 Всеукраїнського благодійного дитячого фестивалю «Чорноморські ігри».

Цього року Івано-Франківськ на фестивалі представляли Софія Федорів, Павло Палійчук, а також дует Гламурчик у складі Софії Федорів та Василя Сіреджука.

Цього року учасників оцінювало високопрофесійне журі у складі: народний артист України -Олександр Пономарьов, продюсер телеканалу М2 - Роман Муха, генеральний продюсер М1 - Нателла Чхарчішвілі-Зацаринна, Генеральний директор Хіт-FM - Віталій Дроздов, музикант, композитор - Сергій Кузін, педагог з вокалу - Альона Савінова, продюсер та композитор - Вадим Лисиця, продюсер, гром.діяч - Олена Мозгова, соліст гурту "Антитіла" - Тарас Тополя, співачка - Світлана Тарабарова та незмінний голова журі - Член національної ради України з питань телебачення та радіомовлення - Валентин Коваль.

Відкривала фестиваль Софійка Федорів, це був її перший виступ на цьому конкурсі як самостійної виконавиці, адже минулого року вона, разом з Василем Сіреджуком у складі дуету Гламурчик, стала півфіналістом конкурсу. Софійка, за відгуками членів журі, достойно відкрила конкурс, але їй не вистачило декількох балів, щоб потрапити до фіналу конкурсу. Для Павла Палійчука це був перший такий масштабний конкурс і він справився з поставленим завданням, хоча й також не пройшов до фіналу.

Дует Гламурчик з своєю "Гуцулкою Ксенею" в сучасній обробці отримав дуже високі бали від членів журі та шалену підтримку глядачів і потрапив до фіналу, здобувши третє місце конкурсу. У фіналі діти мали змогу виступити з такими відомими артистами української естради як Світлана Тарабарова та гуртом "Врємя и стєкло". Також діти отримали багато позитивних емоцій від спілкування з артистами за кулісами та на майстер-класах, неоціненний досвід і багато хороших порад від професійних членів журі.