Мальтійська Служба Допомоги збирає речі для випускників шкіл-інтернатів


Вони переступають поріг рідної школи та опиняються під відкритим небом. Це – проблема, з якою стикається кожен випускник шкіл-інтернатів. Як йти у доросле життя без побутових речей першої необхідності ? Зібрати їх допоможе «Валіза в майбутнє». Це – благодійний проект Мальтійської Служби. Її волонтери проводять цю акцію уже вдруге. На прикладі 32-х випускників шкіл-інтернатів, організатори хочуть засвідчити, що таких як Іван Лещишин – багато.

Термос, фен, каструля та набір інструментів… Це неповний перелік побутових речей, яких потребують випускники інтернатів у самостійному житті. Виховані недолею, вони навчилися допомагати один одному, пише ВЕЖА.

Вартість такої укомплектованої валізи близько 6-ти тисяч гривень, наголошують організатори. Щоб забезпечити усіх випускників першим необхідним, потрібно досить немало – 180-ть тисяч гривень.

Аби зібрати кошти організатори цього року зроблять фотовиставку з портретів випускників інтернатів. Її розгорнуть навпроти Собору Святого Воскресіння та на « стометрівці». Там усі бажаючі зможуть долучитися до акції ». Відтак доброчинці особисто внесуть власні пожертви до « Валізи в майбутнє”. Мальтійська Служба вручить подарунки випускникам шкіл-інтернатів 24 травня. Під час свята Останнього дзвоника.