Марцінків хоче аби підрозділи виконкому краще вели сторінки у Facebook


Діяльність виконавчого комітету наразі висвітлюється на одному веб-сайті та 31 сторінці у соцмережі Facebook.

Про це сьогодні, 18 вересня на щотижневій оперативній нараді у міського голови повідомив заступник керуючого справами – начальник управління організаційно-інформаційної роботи та контролю Андрій Лис, інформує кореспондентка Бліц-Інфо.

За словами чиновника, постійно оновлюються сайти тільки декілької структурних підрозділів. Водночас сайти управління інвестиційного розвитку та департаменту містобудування, архітектури та культурної спадщини взагалі не функціонують.

Водночас найбільша кількість підписників на сторінках у соціальнй мережі у департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою. Та відділу патронатної служби (сторінка міського голови).

«На сторінки управління інвестиційної політики у вересня підписались 203 людини, а у серпні – жодної. Водночас сторінка фінансового управління створена наприкінці серпня та має 44 підписники», - зауважив Лис.

«У всіх хто менше тисячі підписників дайте мені службові записки, як ви будете покращувати», - наголосив міський голова Руслан Марцінків.

Марцінків додав, що на сторінку Міської ритуальної служби у вересні підписалось 81 чоловік, а на КП «Полігон» тільки 21.

Заступник керуючого справами міськвиконкому додав, що сайт департаменту містобудування, архітектури та культурної спадщини тривалий час не працює, а на сторінці у ФБ за серпень тільки чотири новини.

«Навіть у міської ритуальної служби повинна бути інформація. До мене дзвонять, що тротуарів немає, трава не покошена, а якби ви виставили що ви це все робите. Відтепер ми кожного місяця будемо заслуховувати цю інформацію», - підсумував мер.