Мати-героїня: Франківчанка народила одинадцяту дитину


В сім’ї Назаруків знову приємна новина: багатодітна матір - Наталя Романівна – народила хлопчика. Це одинадцята дитина в сім’ї.

Наразі родина виховує восьмеро дівчаток та трьох хлопчиків. Про це повідомили на сторінці КНП "Івано-Франківський міський клінічний перинатальний центр".

Хлопчик народився справжніх богатирем – вагою 3900г та ростом 54 см. Сім’я поки не вирішила, як назвати наймолодшого, та у виборі імені братимуть участь не тільки батьки, а й братики з сестричками новонародженого. 

За народження одинадцятої дитини в сім’ї матері-героїні вручила бейбі-бокс представники міської влади - заступник міського голови Івано-Франківська Олександр Левицький та директор Департаменту молодіжної політики та спорту Віталій Матешко.

«Будь-яка відповідальність та турбота матері про дитину – це важко і виснажливо. Ми вам дякуємо. І віримо, що до кожної дитини ви ставитесь з любов’ю і трепетом. І вони виростуть добрими людьми і добрими українцями. Хай цей дарунок буде першим помічником у турботі про дитятко»,- зазначив Олександр Левицький.