Медична комісія облради


7 листопада о 13-00 год., в 500 кабінеті відбудеться засідання постійної комісії обласної ради з питань охорони здоров’я та соціальної політики

1. Про стан виплати заробітної плати працівникам, сплати обов’язкових податкових платежів, протермінованої заробітної плати в закладах охорони здоров’я області.
2. Про стан реформування вторинної та третинної медико-санітарної допомоги. Проблемні питання. Шляхи вирішення.
3. Про стан проведення опалювального сезону в закладах охорони здоров’я області. Проблемні питання.
4. Про затвердження Статуту обласного закладу оздоровлення та відпочинку “Карпатські мрії” Івано-Франківської обласної ради в новій редакції.
5. Про створення комунального некомерційного підприємства “Прикарпатський обласний центр служби крові Івано-Франківської обласної ради”.
6. Про звільнення директора Івано-Франківської обласної бази спеціального медичного постачання Кліменка Володимира Миколайовича.
7. Про внесення змін до календарних планів заходів обласних Програм галузі “Соціальний захист” (листи ОДА: від 19.09.2019. № 997/2/2-19/01-132, від 18.10.2019. № 1156/0/2-19/01-132).
8. Про лист заступника голови Національної служби здоров’я України О. Мовчана щодо автономізації закладів охорони здоров’я.
9. Про звернення голови профспілкової організації працівників комунального некомерційного підприємства “Івано-Франківський спеціальний заклад надання психіатричної допомоги Івано-Франківської обласної ради” Р. Шемберка щодо виділення додаткових коштів на встановлення охоронних систем для цього закладу.