Мер Івано-Франківська погрожує, що покличе вивозити сміття «Грінко» та «Аве»


Проблема із вивезенням негабаритного сміття в Івано-Франківську продовжується. Як сказав сьогодні мер Івано-Франківська Віктор Анушкевичус у нього є багато сигналів, коли люди йдуть до церкви і бачать, що з контейнерного майданчика сміття вивезене, а навколо – ні.

«Так не може бути, - сказав Анушкевичус. – Ми тут слухали за участю всіх комунальних підприємств, департаменту хто і за що відповідає. І я тоді сказав: проведений конкурс, бачили очі що купували, тому вивозьте і не шукайте собі ключки: ЄРЦ, ДРЕУ. Ви підписали угоду про вивіз всіх відходів», пишуть "Версії".

Крім цього, мер дорікнув АТП-0928 тим, що Івано-Франківськ впродовж останніх років багато в чому допомагав їм у роботі: вивели з квартплати цю послугу, закупили контейнери тощо. Якщо ж ситуація не поміняється, пригрозив Віктор Анушкевичус, то він розірве угоду з ними і покличе інших перевізників.

«Хай повертається сюди «Грінко», - сказав мер, - який в принципі нормально працював у центральній частині міста. Покличемо «Аве», яке приймало участь, але не виграло конкурс та інших».