Мер Калуша Ігор Насалик хоче на Кайманові острови


"Люблю плавання, дайвінг і активний відпочинок, а тут для цього найкраще місце", - говорить міський голова міста-екологічної катастрофи Ігор Насалик

Починаючи нову рубрику «Світ очима прикарпатців», журнал "Версаль" вирішив показати, як відпочивають відомі люди Західної України. Міський голова Калуша Ігор Насалик розповів журналістам про свої відвідини Об'єднаних Арабських Еміратів.

Об’єднані Арабські Емірати — надзвичайна країна. Вперше я приїхав сюди в 1993 році й був приголомшений. Проте за 20 років тут відбулися ще більш карколомні зміни — це справжній тріумф людського розуму і праці, що створили світ дивовижної досконалості, — каже Ігор Насалик. — Тут можна поєднати всі види відпочинку: і на пляжі полежати, і на лижах покататися. При готелі, у якому я жив, був закритий гірськолижний комплекс, створений штучно, та це не стало перешкодою: я мав усі умови для повноцінного катання.


Тільки тут ви  побачите шести- і семизіркові готелі, що приголомшують своєю величчю і показують, яких висот може досягти людська цивілізація, переконує міський голова Калуша читачів гламурного журналу. У всьому відчувається строга дисципліна, порядок і висока організованість.

— Я провів в ОАЕ два чудових тижні: багато плавав, займався дайвінгом, керував яхтою, об’їхав на авто майже всю країну, також катався пустелею на верблюдах і джипі. Люблю цю країну за чудове поєднання спорту і відпочинку. В готелі, де я жив, був величезний сучасний спортзал. Я познайомився з чудовим тренером з фітнесу, у якого  навчився багато нового. Планую навесні знову відвідати Емірати і продовжити наші тренування, — переконує  Ігор Насалик.

— Улітку планую відвідати Кайманові острови, — ділиться з планами Ігор Насалик. — Це справжній райський куточок з недоторканою природою, м’яким кліматом і дивовижним підводним світом. Чудові пляжі і тропічні ліси сусідять з ультрасучасними містами, де можна насолодитися всіма досягненнями цивілізації. Люблю плавання, дайвінг і активний відпочинок, а тут для цього найкраще місце, пишуть Вікна.