Мер каже освятити палац Потоцьких після виступу "найадекватнішого гурту України"


Очільник Івано-Франківська Руслан Марцінків зреагував на виступ провокативного дуету “Хамерман Знищує Віруси” в палаці Потоцьких.

Як відомо,  минулої ночі у рамках фестивалю "Porto Franko" на одній із локацій виступив скандальний гурт "ХЗВ", що називає себе “найадекватнішим гуртом в Україні”, а свої концерти “сеансами масового лікування неврозів. З сильним фізкультурним компонентом”.

Як і зазвичай, музиканти бути в провокативних костюмах, один із яких складався лише з панчохи на статевому органі. Слід зауважити, виступ "хамерманів" викликав шквал критики в мережі. 

На концерт зреагував і міський голова Руслан Марцінків. Очільник міста на своїй сторінці в мережі доручив освятити територію. При тому, зауважив, що організатори обіцяли дотримуватись моральних норм та християнських цінностей. 

"Після вчорашнього виступу в палаці Потоцького доручив В.Гайдару освятити місце проведення заходів! Організатори, а це благодійний фонд Шевченка гарантували дотримання моральних норм і християнських цінностей! Ми звісно за проведення заходів, але не таких! Порадьте, як діяти в таких обставинах, зважаючи на звинуваченні в політичному переслідуванні організаторів???", - написав Марцінків.

До слова, перший день фестивалю теж активно обговорювали в мережі через виступ балету “Oh, Magic” австрійського хореографа Сімона Маєра. Актори під час вистави повністю роздяглися. Театральна постановка вже розділила франківців на два табори через. Дехто виявився не готовим до такої "відкритості" акторів.

До теми: "Найадекватніший гурт України" у червні проведе лекцію для франківчан

Кукурузник, жовті чоловічки та Іздрик: Опера "Аерофонія" офіційно відкрила Porto Franko