Мер вимагає від комунальників доповідні, чому не підписують франківців на сторінки


Діяльність виконавчого комітету наразі висвітлюється на 29 веб-сайтах та 33 сторінках у соцмережі Facebook.

Про це сьогодні, 18 вересня на щотижневій оперативній нараді у міського голови повідомив заступник керуючого справами – начальник управління організаційно-інформаційної роботи та контролю Андрій Лис, інформує кореспондентка Бліц-Інфо.

За його словами, перевіряли діяльність міськвиконкому у двох напрямках – висвітлення роботи офіційних веб-сайтів, ведення сторінок та груп у соцмережах.

«На даний момент в Івано-Франківській міській раді запроваджено та працюють 63 електронні сервіси, які допомагають франківцям більш зручніше отримувати міські послуги», - зауважує Лис.

Протягом січня сайт МВК відвідали 800 тисяч раз. Також у трійці лідерів сайт міської ради та служби оперативного реагування.

Відповідно до розпорядження, найбільше інформації на сайтах розмістили Теплокомуненерго, Водоекотехпром, Міськсвітло.

Водночас у соцмережі Facebook сторінки найкраще ведуть відділ патронатної служби, секретаріат міської ради, а також департамент житлової, комунальної політики та благоустрою.

«Департамент молодіжної політики та спорту добавило 63 підписники, водночас сторінка УТІЗу втратила підписників та стала у мінусі. Так, у всіх, кого менше тисячі підписників пишіть мені доповідні. Ті, що мають менше ста підписників – це взагалі смішно», - наголосив міський голова Руслан Марцінків.