Мешканці Брошнів-Осадської ОТГ безоплатно лікуватимуться у двох районних лікарнях


Минулого року голова ОТГ Назарій Іванів, міський голова Калуша Ігор Матвійчук та голова Рожнятівської районної ради Василь Рибчак уклали договір.

Йдеться про надання безоплатних медичних послуг жителям Брошнів-Осадської ОТГ у Калуській ЦРЛ (Підгірки), Районній лікарні (вул. Каракая, 25) та Рожнятівській ЦРЛ, інформує Брошнів-Осадська об'єднана територіальна громада.

Усі пацієнти, які підписали декларації зі своїми лікарями отримають не тільки гарантований пакет безоплатних медичних послуг у медустановах Брошнів-Осадської ОТГ, але й, при потребі, скерування до вузькопрофільного спеціаліста.

Якщо ж у Брошнів-Осадській міській лікарні немає певного виду послуг чи медобладнання, у Калуській ЦРЛ(Підгірки) та Районній лікарні (вул. Каракая, 25) чи Рожнятівській ЦРЛ нададуть вторинну медичну допомогу безоплатно за наявності направлення від медзакладів Брошнів-Осадської ОТГ (Брошнівська міська лікарня, Амбулаторія в с.Креховичі та ФАПи в с.Кадобна та с. Брошнів).

Обстеження, медичні послуги включно з медикаментами на невідкладну допомогу, обстеження згідно з клінічними протоколами (крім комп’ютерної та магнітно-резонансної томографії), харчування у лікарнях для мешканців Брошнів-Осадської ОТГ є безоплатними. Калуські та Рожнятівська лікарні щомісячно надають інформацію про кількість пролікованих пацієнтів та про вартість наданих послуг.

Якщо за перелічені послуги вам доведеться платити, одразу ж телефонуйте за номером 0 66 60 389 18 (заступник голови Брошнів-Осадської ОТГ Наталія Олексюк), або у письмовій формі звертайтеся у Брошнів-Осадську селищну раду.