Мешканці чотирьох прикарпатських сіл безкоштовно їздитимуть територією громади


31 січня, відбулось чергове пленарне засідання селищної ради Брошнів-Осадської ОТГ, на якому депутати розглянули 37 важливих питань життєдіяльності громади.

Позитивним рішенням депутати створили Комунальне (що належить громаді) підприємство «Автостанція Брошнів-Осада» та вкотре надіслали звернення новим власникам колишнього приміщення автостанції із проханням відпродати будівлю у комунальну власність громади, інформує прес-служба громади.

А також голова Брошнів-Осадської ОТГ Назарій Іванів поінформував, що для ОТГ буде придбано автобус, який безкоштовно перевозитиме жителів чотирьох населених пунктів територіальної громади, а також додав, що у Креховичах, с. Брошнів та у Кадобній будуть встановлені нові автобусні зупинки.  

Також депутати надали матеріальну допомогу важкохворим і потребуючим та погодили перенесення банкомату із Народного дому до приміщення селищної ради.

За словами Назарія Іваніва у Брошнів-Осадському Народному домі найближчим часом буде відкрита поліцейська станція.

А от з метою покращення якості надання медичних послуг, було внесено зміни до структури та загальної чисельності КНП «Брошнів-Осадська міська лікарня», в результаті яких УЗД-обстеження пацієнти уже зможуть проходити з понеділка по п’ятницю. А також депутати прийняли рішення щодо придбання нового медобладнання до лабораторії лікарні.