Мешканці Франківська нарікають на відкриті каналізаційні люки


Все активніше на просторах інтернету з'являються дописи про те, що в Івано-Франківську безліч відкритих люків.

Maryana Strachuk-Boyechko 18 червня повідомила, що вже більше місяця, на вулиці Мазепи, біля садочка "Дударик" відкритий люк, бережно прикритий дверною рамою без скла.

"Минулої п'ятниці "Свобода" проводила свято для дітей на майданчику поруч, пані, яка була головна на той момент, запевнила, що розбереться, тимбільше, що навіть мав бути депутат , але нічого не змінилося. Доречі, на тому майданчику валяються стовпи з арматурою, але вони не завада ні концерту, ні дітям. Поки діти в садочку вони у безпеці, а ті діти, що гуляють у дворі кожен раз ризикують і це щастя, що ще нічого не сталося. Ми живемо взагалі на Чорновола, але чесно кажучи, навіть доросла людина може впасти туди, бо машини їздять досить часто (є школа і садок), коли треба швидко відскочити чи відійти, можна опинитися дуже глибоко",- пише жінка.

Світлина від Maryana Strachuk-Boyechko.

На перехресті вулиць Тролейбусна-Хіміків сталася аналогічна ситуація з люком, пише у спільноті "Комуналка ІФ"  Maxim Shumlyansky.

Світлина від Maxim Shumlyansky.

До слова, на вулиці 24 Серпня провалився колесом автомобіль. Про це в мережі у спільноті "Комуналка ІФ" написав Vancho Rozhko.

"Дорогу начебто зробили, а про люки забули. Щастя, що водій плавно скотився в люк, а якщо плавно скотиться дитина?? Спільно з небайдужими перехожими та водіями вдалося витягнути машину. Могло бути гірше, але крайнього не знайдеш",- йдеться в дописі.

Світлина від Vancho Rozhko.