Мешканці Грюнвальської - Донцова кажуть, що сквер біля вокзалу роблять з порушенням норм


Сьогодні, 22 серпня в МВК відбулось засідання громадської ради по контролю за використанням коштів на експлуатацію, капітальний і поточний ремонти доріг.

Головуючий засідання Михайло Панчишин зауважив, що до них звернулись мешканці вулиць Грюнвальдської та Донцова. На їхню думку, сквер, який роблять на перехресті вулиць біля їхніх будинків роблять не правильно, інформує кореспондентка Бліц-Інфо.

"Сквер взагалі не відповідає нормам ДБН. Зокрема, там зробили пішохідну доріжку шириною три метри, хоча там збоку є тротуар попри дорогу. Окрім того, там бульдозерами пошкодили дерева. Також не проводиться ремонт вулиці Донцова, хоче він запланований на 2018 рік, а сквер на Привокзальній занедбаний ", - йдеться у зверненні.

Водночас директор приватної компанії "Гроно" впевнений, що у міській раді немає людини, яка б відповідала за зелені насадження та облаштування скверів.

"Через декілька років сквер прийдеться переробляти та зривати всю ту бруківку. Складається враження, що працівникам просто дали матеріали й сказали робити. Треба було запитати думки мешканців прилеглих територій, як саме робити сквер", - впевнений Степан Левицький.