Мешканець Івано-Франківська ледь не зарізав на вулиці перехожого


Учора працівники карного розшуку Івано-Франківського міськвідділу міліції затримали 18-річного мешканця обласного центру, який ледь не зарізав на вулиці перехожого.

У ніч на п’ятнадцяте жовтня в центральну міську клінічну лікарню доставили 23-річного пацієнта, в якого на тілі було одинадцять ножових ран. Одне з поранень – проникаюче, лезо ножа пробило легені. Поки медики боролися за життя молодого чоловіка, працівники міліції встановили особу його кривдника, повідомляє АП.

Стало відомо, що вночі 15 жовтня між потерпілим та 18-річним юнаком на вулиці Героїв УПА виник конфлікт. Молодший витягнув з кишені складаний ніж і почав наносити ним удари по тілу перехожого. Після чого втік з місця злочину. Оперативники карного розшуку вночі вдома зловмисника не застали, його затримали наступного дня на вулиці. Зараз вирішується питання про обрання стосовно нього міри запобіжного заходу. 

Тим часом в реанімаційному відділенні Надвірнянської центральної районної лікарні померла 46-річна жителька села Чорні Ослави, яку жорстоко побив п’яний односелець. Тож тепер кримінальне провадження стосовно зловмисника перекваліфікують на другу частину статті 121-ї – умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілої. Такі дії караються позбавленням волі на строк до десяти років.