Мешканець Івано-Франківська вкрав з перукарні телевізор


До Івано-Франківського відділу поліції надійшло повідомлення від місцевого мешканця про те, що він помітив як невідома особа вночі через вікно проникла до приміщення однієї із місцевих перукарень.

Отримавши повідомлення, на місце події виїхали працівники слідчо-оперативної групи спільно з працівниками патрульної поліції, які за «гарячими слідами» затримали зловмисника. В ході проведення оперативних заходів поліцейські встановили особу крадія, пише прес-служба прикарпатської поліції.

Ним виявився 31-річний місцевий мешканець, який уже неодноразово притягався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів.

Як з’ясувалося, зловмисник, проходячи попри перукарню, скористався відсутністю свідків, як він думав, та шляхом відтискання металопластикового вікна, проник до середини приміщення, звідки намагався викрасти телевізор марки «LG». Спробу крадіжки помітив перехожий, котрий і зателефонував до поліції.

Правоохоронці затримали зловмисника в порядку ст.208 КПК України. На даний час вирішується питання про оголошення йому підозри у вчиненні злочину та обрання міри запобіжного заходу.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.15 (Замах на злочин) та ч.3 ст.185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло чи інше приміщення) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.