Мешканець Прикарпаття потрапив у ДТП на чужій машині


Учора працівники Державтоінспекції та Надвірнянського райвідділу міліції шукали водія транспортного засобу, який збив у селі Стримба пішохода. 49-річний місцевий житель напідпитку переходив дорогу й був збитий автомобілем.

Пішохід упав, водій машини зупинився, підійшов до нього, поцікавився, чи потрібна допомога. Селянин начебто відповів, що з ним усе гаразд, після чого водій поїхав далі. А невдовзі пішохода доставили в лікарню, де в нього виявили серйозну травму голови. Інформація про травмованого в ДТП пацієнта надійшла на спецлінію 102. Прибула слідчо-оперативна група Надвірнянського райвідділу міліції опитала потерпілого та очевидців дорожньо-транспортної пригоди. Правоохоронці встановили марку автомобіля, його державний номер, повідомляє АП.

Чоловік, на якого зареєстрований мікроавтобус «Опель Комбо», повідомив правоохоронцям, що за кермом був не він, а його товариш, якому дозволив поїхати своєю машиною. Невдовзі 35-річний житель Івано-Франківська, який керував «Опелем» у момент зіткнення з пішоходом, сам з’явився в міліцію. Експертиза засвідчила, що чоловік тверезий. Наразі триває перевірка.