Мешканка Прикарпаття вкрала з будинку односельчанки продукти


До місцевої поліції надійшло повідомлення від 65-річної жительки одного із сіл району про те, що вона застала на подвір’ї невідому, котра, як з’ясувалося згодом, вчинивши крадіжку продуктів харчування та її особистих речей з будинку, намагалася покинути місце події.

Прибувши на місце злочину, правоохоронці з'ясували, що зловмисницею виявилась 58-річна односельчанка. Проходячи попри господарство потерпілої, жінка безперешкодно зайшла до будинку і поки господиня поралась на городі, викрала продукти харчування та речі побутового вжитку. Виходячи з двору, потерпіла викрила злодійку та викликала правоохоронців, інформує прес-служба нацполіції в області.

Як з’ясувалось, зловмисниця уже притягалась до кримінальної відповідальності за скоєння злочинів з корисливих мотивів та мала не одну судимість. Навіть і зараз в місцевому суді слухається кримінальне провадження за раніше скоєну нею крадіжку.

У скоєному лиходійка зізналася та розповіла, що на злочин пішла через брак коштів. Слідчими розпочато кримінальне провадження передбачене ч.2 ст.185 (Крадіжка, вчинена повторно) Кримінального кодексу України. Триває слідство.