МФК "Прикарпаття" готується до нового сезону


МФК «Прикарпаття» готується до матчів нового сезону Першої ліги України з футболу сезону 2019-2020.

Про це у вівторок, 23 липня на щотижневій оперативній нараді у міського голови розповів головний тренер МФК «Прикарпаття» Володимир Ковалюк, інформує кореспондентка Бліц-Інфо.

За його словами, у перший тиждень липня у складі МФК "Прикарпаття" відбулися кадрові зміни – команду покинули три футболісти.

«Під час міжсезоння ми придбали п’ять молодих футболістів. Вони провели два повноцінні навчально-тренувальні збори і взяли участь у контрольних поєдинках», - зауважив Ковалюк.

Дебютувати у Першій лізі за головну команду Івано-Франківщини невдовзі будуть два гравці захисної лінії - 21-річні Іван Пастух та Володимир Радульський, два півзахисники - 23-річний Олександр Солдатенко і 18-річний Владислав Семотюк, а також наймолодший з-поміж усіх новачків - нападник Андрій Хома, якому у вересні виповниться лише 18 років. Співпраця з цими футболістами розрахована на два і більше роки.

Вже 2 серпня «Прикарпаття» зіграє перший домашній матч у Першій лізі. У рамках 2-го туру чемпіонату «Прикарпаття» зіграє проти краматорського «Авангарду».