МФК "Прикарпаття" розпочало підготовку до весняного сезону


Одразу після новорічно-різдвяних свят 15 січня івано-франківське "Прикарпаття" розпочало підготовку до весняної частини сезону.

Цього тижня на футболістів чекає поглиблений медичний огляд та невеликий втягуючий збір, йдеться на сайті клубу.

На період зимового міжсезоння тренерський штаб Команди рідного краю запланував три навчально-тренувальні збори, ряд контрольних поєдинків та участь у "Кубку міського голови", що пройде 14-24 лютого на "Хет-трик Арені".

Фундамент фізичної і функціональної підготовки івано-франківська команда традиційно закладатиме у високогірї Карпат: з 21 січня по 2 лютого "Прикарпаття" проведе перший збір у Яремче. Окрім бігової роботи і тренувань на місцевому стадіоні, футболісти займатимуться у тренажерній залі та басейні. Наприкінці місяця підопічні Володимира Ковалюка зіграють два спаринги у рідному місті: 27 січня з чернівецькою "Буковиною" та 30 січня проти ФК "Калуш".

Другий збір триватиме чотири тижні - з 5 лютого по 2 березня. Він пройде в Івано-Франківську, де акцент буде приділено на відпрацьовуванні тактико-технічних елементів та ігрових аспектах. На домашньому "Кубку міського голови-2019" команда зіграє п'ять поєдинків, а також працюватиме в режимі одноразових тренувань на штучному майданчику "Хет-трик Арени".

Планується, що третій заключний збір "Прикарпаття" продовжить з 4 по 15 березня у Туреччині, де заплановано ряд контрольних поєдинків з українськими та зарубіжними командами. Після повернення додому івано-франківці завершать підготовку до старту весняної частини чемпіонату. Виїзний матч 19-го туру Першої ліги з "Колосом" запланований на 24 березня.

ГРАФІК ПІДГОТОВКИ МФК «ПРИКАРПАТТЯ»:
15-20 січня: медогляд, втягуючий збір в Івано-Франківську
21 січня - 2 лютого: навчально-тренувальний збір в Яремче (фізична і функціональна підготовка, спаринги)
5 лютого - 2 березня: навчально-тренувальний збір в Івано-Франківську (тактико-технічна підготовка)
14-24 лютого: участь у турнірі "Кубок міського голови" в Івано-Франківську (п'ять матчів)
4-17 березня: навчально-тренувальний збір у Туреччині (контрольні поєдинки)