Міліціонер, який збив дитину в Івано-Франківську, був п'яний - очевидці


До місця ДТП приїхали колеги правоохоронця та "вирішили питання" із даішниками, які віддавали їм честь. Більше читайте тут: http://tsn.ua/ukrayina/milicioner-yakiy-zbiv-ditinu-v-ivano-frankivsku-buv-p-yaniy-ochevidci-329711.html

У Івано-Франківську працівник одного з райвідділів міліції протаранив авто на зустрічній смузі,  пише ТСН.

З міста аварії медики забрали дворічного хлопчика Сашка. Наразі він в реанімації.

Вже дві доби його батьки, подружжя Грудзевичів чатують біля дверей відділення.

Аварія сталася 14 січня в одному зі спальних районів міста. Мати постраждалого хлопчика розповіла, що разом із двома дітьми їхала в магазин. Раптом машину, що рухалася назустріч, занесло. Уникнути удару не вдалося.

"Ми бачили його здалеку, що він їхав на дуже великій швидкості. Його почало заносити змійкою, і він ковзним ударом заїхав в нас. Він був п'яний. Коли його витягли, він падав з ніг. В салоні була пляшка від пива", - розповіла Наталія Грудзевич.

Керівники правоохоронця сьогодні заявили, що підлеглий був тверезим. Також кажуть: хто винен у цій аварії - питання суперечливе.

"Перепрошую, розслідування не проведене в повному обсязі, за яких обставин, з якою швидкістю рухався водій, хто спричинив - це все предмет дослідження експертизи. Ми можемо стверджувати, що він знаходився у тверезому стані. Ці результати нам повідомили лікарі", - заявив перший заступник начальника обласного УМВС Олександр Вакуленко.

Результати, про які кажуть у міліції, розходяться з тим, що розповідають свідки аварії. Згадують: із машини правоохоронця тхнуло алкоголем. Одразу після зіткнення на місце приїхали його колеги.

Люди запевняють, що бачили, як порожню пляшку з-під пива вони замінили на повну. З інспекторами ДАІ, розповідають свідки, ці люди розмовляли наказовим тоном, а ті - віддавали їм честь.

"Тут приїжджала купа машин, мою дитину оцінювали в $ 5 тис., аби цю справу зам'яти", - розповіла Грудзевич.

Сам правоохоронець, який був за кермом чорної іномарки, наразі в лікарні. Лікарі кажуть, що у нього тяжка черепно-мозкова травма. Стан критичний, він у комі.

За фактом ДТП прокуратура області вже відкрила кримінальне провадження. Чи був міліціонер напідпитку, там зараз сказати не можуть.

Надвечір потерпілих цієї аварії побільшало. На головний біль лікарям поскаржилася мати дворічного Сашка. Медики перевірили її та її чоловіка. І в обох діагностували струс мозку та забиття. Але від шпиталізації подружжя відмовилось.

До теми: Трагічна ніч в Івано-Франківську: Два ДТП, кілька постраждалих
В Івано-Франківську на Івасюка трапилось ДТП за участі правоохоронця. Постраждала дитина