Міліція «взяла» ще одного активіста Євромайдану


Міліція затримала активіста Автомайдану і свідка подій на Банковій Володимира Кадуру і влаштувала обшуки в його квартирі та в квартирі батьків.

Про це повідомила дружина затриманого Юлія Гресс на своїй сторінці у Facebook.

«Вранці доблесні правоохоронці здійснили обшук у квартирі батьків чоловіка. Увірвалися у квартиру в кількості 8 здорових лобів. Витягли сплячу дитину з ліжка, перевернули будинок. Забрали всю техніку. Навіть iPad і iPod у молодшого брата. У квартиру, де прописаний чоловік не потрапили, там ніхто не живе. Знайшовся варіант: вони вибили двері з ніг!», - написала вона.

Як розповіла Гресс «Коментарям», як і журналіста «Дорожнього» Андрія Дзиндзю, а також активіста Сергія Хаджинова, Кадуру взяли в дорозі: «Він просто виїхав з дому і зник». Де наразі знаходиться його машина, невідомо. До ранку до нього не пускали адвокатів. Суд має відбутися ввечері, але про час його проведення не повідомляється.

Як у свою чергу повідомляє користувач Lesya Anusina, і Дзиндзі, і Кадурі «шиють» справу про заворушення на Банковій і замах на життя правоохоронців. Наразі Кадура перебуває в ізоляторі на Подолі.

Олександр Кадура - учасник Автомайдану, активний учасник Майдану, був свідком подій на Банковій.

Нагадаємо, раніше міліція затримала журналіста «Дорожнього контролю» Андрія Дзиндзя, а також активіста Сергія Хаджинова. Затримані близько 2 годин не відповідали на дзвінки. Пізніше виявилося, що вони перебувають у київському УБОЗі на вулиці Антоновича.