Міністр оборони втягує армію в політичний конфлікт


Протягом останніх двох діб у Міноборони проводилися навчання і тренажі щодо забезпечення харчуванням мітингувальників , яких зараз масово звозять до Києва на підтримку президента і Партії регіонів.

ZN.UA отримало із джерел у центральному апараті Міністерства оборони достовірну інформацію про втягування армійських підрозділів в політичний конфлікт.

Зокрема прямо зараз на 30 -й автобазі Міноборони за усною вказівкою міністра оборони Павла Лебедєва проводиться інвентаризація військового майна (польові кухні , транспортні засоби тощо) з метою негайної передачі його в оренду підприємству " Укпромакорд " - компанії , яка до сьогоднішнього дня забезпечувала харчуванням військовослужбовців Збройних Сил .

Протягом останніх двох діб у підрозділах логістики Міноборони , за вказівкою міністра , проводилися навчання і тренажі щодо забезпечення харчуванням мітингувальників , яких зараз масово звозять до Києва на підтримку президента і Партії регіонів. До навчань залучають військовослужбовців і цивільних працівників Збройних Сил .

Люди протестують , посилаючись на публічну заяву міністра щодо невтручання армії в політику , але їх змушують виконувати поставлені міністром завдання під загрозою звільнення і покарання.