Міністр освіти Дмитро Табачник закликав студентів не піддаватися на провокації


Міністр освіти і науки Дмитро Табачник закликає студентів України аналізувати факти сформованої політичної ситуації в країні і не піддаватися на провокації.

 Таке звернення Табачник зробив у зв’язку з тим, що "окремі політичні сили заради власної вигоди намагаються виставити студентів "на барикади", повідомили у прес-службі МОН.

"Звертаюся до вас як до сформованих особистостей, які вміють аналізувати ситуацію та робити висновки. Лише спільними зусиллями та шляхом конструктивного діалогу можна досягти результатів. Не зважаючи на молодість, живіть не лише емоціями, а й дослухайтеся до всіх аргументів. Самі аналізуйте факти - вони доступні", - сказав він.

Крім того, Табачник наголосив: "Коли "гарячі голови" сподвигатимуть вас на якісь протиправні дії, сподіваюсь, що ви знайдете сили та мужність не піддатися на провокації. Не порушуйте громадський порядок. Пам'ятайте про своїх батьків та близьких, які завжди переживають за вас. Будьте обережними та пильними! Бережіть себе! У вас попереду велика життєва дорога і вам самим треба обирати її напрямок та рух...".

Нагадаємо, однією з вимог студентської резолюції є відставка Дмитра Табачника.