Міська влада визначила перелік вулиць, які додатково планують відремонтувати


Роботи відбуватимуться під егідою міського управління капітального будівництва та департаменту комунального господарства, транспорту і зв’язку.

УКБ відповідатиме за ремонт вулиць Василіянок, Гаркуші, Лепкого, Франка та Драгоманова. Комунальне дорожнє ремонтно-експлуатаційне управління ремонтуватиме вулиці Автоливма-шівську, Сахарова, Миру, Коновальця. На вулиці Проектній, що має сполучити вул. Короля Данила і Мазепи, цього року влаштують лише нижній шар асфальтного покриття.
Крім того, УКБ розроблятиме проектну документацію на ремонт у наступному році Набережної Стефаника, вулиць Деповської, Кардинала Йосипа Сліпого, Кисілевської, Грабарської та вул. Княгинин. Перехідними на наступний рік будуть і ремонти вулиць Манюха та Сагайдачного.
Наразі повністю вдалося завершити роботи з капітального ремонту лише на двох об’єктах – частині вулиці Василіянок і кінцевій зупинці «Радіозавод». На 99% роботи виконані на частині вул. Галицької від вул. Горбачевського до перехрестя вул. Тролейбусної-Пасічної.
Наразі темпи ремонтів доріг, за словами міського голови Віктора Анушкевичуса, стримують дощі та відсутність фінансування, якого з початку червня ще не було. За оцінками мера, на рахунках казначейства «зависли» два мільйони гривень, які мали піти на ремонт доріг. «За таких умов, навіть коли буде погода, дороги не зможуть робити, бо не розрахувались з постачальниками асфальту, через що вони не закупили інертні матеріали», – бідкається мер.