Міському голові не потрібна Громадська Рада з контролю за ремонтом доріг?


Ще на квітневій сесії міськради депутати проголосували за створення в місті Громадської ради з контролю за якістю ремонту доріг. Виконання цього питання "скинули" на голову Віктора Анушкевичуса.

Відтоді пройшло півтори місяці, а "віз й далі там"...В четвер питання створення Громадської ради з контролю за ремонтом доріг знову підняли на черговій сесії міської ради. Відповідний запит виголосив депутат ради Олександр Бубен. Саме обранець висловив здивування - де ж той орган, створити який з представників громадськості зобов'язувався Віктор Анушкевичус?

Мер не став використовувати усього законом відведеного часу на відповідь депутатському запиту. З трибуни пояснив - раду не створили, бо у ній... немає бажаючих працювати. Точніше зголосилося лише троє осіб. Формувати дорадчий орган у такій кількості учасників, підсумував очільник міста, немає сенсу. Тож він вже доручив звернутися до Асоціації таксистів та приватних перевізників, аби ті делегували у Громадьку раду своїх представників.

Мер підсумував - якщо людей буде достатньо, раду створять ще до кінця місяця. Громадськості ж залишається сподіватися, що контролюючий орган сформують хоча б ближче до зими. Аби ще до випадання першого снігу його члени встигнути розгледіти - що ж там наремонтували і набудували комунальники на дорогах міста у цьому році.