Містичний трилер Вікторії Гранецької «ТІЛО™» презентують в Івано-Франківську


Книгарня «Є» та видавництво «Клуб Сімейного Дозвілля» запрошують Вас на презентацію книги Вікторії Гранецької «ТІЛО™», що відбудеться 23 липня.

23 липня у Книгарні «Є» лауреат літературного конкурсу «Коронація Слова» Вікторія Гранецька презентує в Івано-Франківську свій новий роман «ТІЛО™».

Нова книжка молодої письменниці Вікторії Гранецької – це моторошний трилер «ТІЛО™», що вийшов друком на початку літа у видавництві «Клуб Сімейного Дозвілля».

Дебютний роман Вікторії Гранецької «Мантра-омана» здобув першу премію літературного конкурсу «Коронація слова — 2011». Психолог за освітою, вона як ніхто інший знає всі ваші страхи. Недарма її романи читачі порівнюють із творами самого Стівена Кінга!

«ТІЛО™» - це нова, друга книга Вікторії Гранецької. Вона кардинально різниться від дебютного роману тематичним, змістовим та мовним наповненням, і в той же час має важливу спільну рису – стрімкий «карколомний» сюжет!

«ТІЛО™» – це назва американської корпорації, яка недалекому майбутньому розробила унікальний метод продовження життя шляхом переселення душ. Її головний лікар – доктор Паскуда, українець з надздібностями, який 2033 року воював за свободу своєї держави, але був вивезений спецслужбами до США. Спогади про минуле життя не дають йому спокою, і він розшукує Іванку, дівчинку, яка разом з ним зростала та була примусом вивезена з України для участі в перших експериментах. Намагаючись виправити помилки минулого, доктор Паскуда зустрінеться з найжахливішим ворогом — людською жагою до вічного життя. Тільки тоді він зрозуміє, що у світі, де панує сила гаманця, твоє тіло належить тобі, аж доки хтось не захоче його придбати.

Хочете прочитати книгу, у якій — захопливий сюжет, особлива атмосфера і характерні персонажі? Хочете прочитати книгу, дочитавши яку, захочете прочитати її знову? Тоді приходьте на презентацію!