Молодій косівчанці Олесі Ілійчук, яка бореться з раком потрібна термінова операція


Молода косівчанка Олеся Ілійчук бореться з Лімфомою Ходжкіна і просить фінансової допомоги небайдужих, адже лікування довготривале і дороговартісне.

Після третього блоку хімії Олеся повернувшись додому помітила в себе на обличчі невеликий лімфовузол, трохи занепокоїлась, бо раніше його там небуло! Вчора прибувши в НІР на плановий четвертий блок хімії, лікарка відправила Олесю на УЗД, щоб розібратись, що то за лімфовузол, і знову по колу все пішло. З правого боку ліфовузли пропали, а з лівого навпаки збільшились, підозра на ранній рецидив під час лікування. Потрібна знову операція, цього разу вже на обличчі по видаленню лімфовузла і знову на імуногістологічне дослідження відправляти.

 "Хімію прокапали планово не вчора, а сьогодні, через все це. І зразу після хімії Олеся побігла на поїзд додому. З кожним разом відходняк від хімії важчий!!! Нічого не міняли поки що, лікарі сказали подивимось що покаже аналіз лімфовузла і ПЕТ КТ. Тоді будуть думати, що робити дальше", - розповідає сестра Олесі.

Операція запланована на 3-4 вересня, потім по схемі 6 вересня планова хімія і завершення четвертого блоку. ПЕТ КТ 20 вересня, 5 днів чекати на результати

"Десь в кінці вересня буде ясно, що і як діяти дальше!? Чесно кажучи тепер страшно розуміти, що все це величезні кошти і лікування буде врази дорожчим і кінця-краю цьому всьому невидно! Тільки одне ПЕТ КТ коштує кожний раз 12000 тисяч гривень + імуногістолої і все решта, некажучи що хіміоприпарати, і супроводжуючі медикаменти, стимулятори для лейкоцитів дуже дорогі для простих людей.... Квитки на поїз до Києва по двійному тарифу, бо літом їх в касах немає!!! Тому ми змушені благати про допомогу всіх небайдужих людей!!! Дуже страшно розуміти, що людське життя залежить від немалих грошей !!! Допоможіть хто чим може молитвою, порадою, навіть Ваш найменьший внесок величезна допомога, бо тільки разом ми взмозі врятувати мою єдину найріднішу сестричку Олесю!", - просить сестра жінки Оленка Петрук‎.

Реквізити для допомоги: .Ревізити для допомоги:

ПриватБанк 4149499109829257
Одержувач: Ілійчук Олеся.