Молодий хлопець прийде на "Голос країни", щоб завоювати серце зіркової франківки


Цієї неділі, 17 лютого, о 21:00 глядачі телеканалу «1+1» побачать п’ятий випуск «сліпих прослуховувань» найвокальнішого проекту «Голос країни-9» з новим тренерським складом, до якого увійшли співачка Тіна Кароль, Потап, MONATIK, Dan Balan.

«Голос країни-9» - це сезон неймовірних голосів та раніше невідомих талантів з народу. Вже майже завершується етап сліпих прослуховувань, а ще не всі тренери зібрали свої команди. Так, серед тренерської четвірки поки що лідирує MONATIK. До його команди вже пішли 12 учасників.

Вже у неділю ми побачимо чи зможе Данило Однораленко підкорити серце Тіни Кароль. Вокаліст зі східної України вийде на сцену заради того, щоб Тіна його почула.

«Я вважаю, що Тіна Кароль є душею українського народу. Вийти на сцену «Голосу країни» – це для мене подвиг, тому що я побачу Тіну, та вона почує мене. Сьогодні я буду співати для неї», – каже Данило Однораленко.

Також на сцену «Голосу країни» вийде 32-річний учасник другого сезону «Танців з зірками» Сергій Костецький. Танцівник спробує підкорити серця тренерів запальною піснею Elvis Presley «A little less».

А Дарія Телитченко з Харкова прийшла на «Голос країни», щоб тренери та вся Україна оцінили її талант, а не судили за зовнішністю, чи знайдеться для неї місце на сцені.

«Я прийшла на «Голос», бо це той проект, на якому не оцінюють зовнішні параметри. Тут оцінюють за талант!», – зазначає Дарія.

Чи вдасться цим вокалістам проявити свій хист та повернути крісла тренерів, глядачі каналу «1+1» дізнаються вже цієї неділі.

Свої сили на проекті також спробують чоловічий квартет зі Львова «Leon Voci» та інші самородки.