Молодий прикарпатець потребує дороговартісного лікування у Німеччині


21-річний Іван Онисько, студент ІФНМУ потребує допомоги та фінансової підтримки на лікування.

В Івана важке захворювання "Енцефаліт найбільш вирогідно вірусної етіології, геморагічний вентрикуліт, васкуліт, вторинна гідроцефалія змішаного генезису (арезорбтивно-оклюзійного характеру)".

За період вересень 2017 - травень 2018 років Іванові було зроблено 4 операції вентрикуло-перитониальне шунтування. Потрібно дороговартісне лікування наявних ускладнень.

"Благаємо Вас допомоги, адже для подальшого лікування та реабілітації потрібно кошти, які, на жаль, ми не взмозі оплатити самостійно та прохаємо Вас допомоги врятувати нашого Іванка. Ця сума є неможливою для самостійної оплати, так як Іван напівсирота! Наша сім'я благає Вас допомоги, будь-яка сума є великою допомогою для Івана!!!", пише Liliana Borys.

На діагностику та лікування мама (батько Івана помер раптово 7 років тому) витратила дуже багато коштів, в тому числі, і благочинних, бо вчительська зарплата, не дозволяє оплачувати дороговартісне тривале перебування у лікарнях. У зв’язку з тим, що і в діагностиці, і у лікуванні Івана вітчизняна медицина зайшла у глухий кут, для порятунку сина мамі довелось шукати клініки за межами України. 

Німецька клініка Nord Vest погодилась допомогти. Зрозуміло й те, що перебування там треба оплатити. Ціна надії 150 тисяч євро.

Картка хрещеного батька Івана для переказу коштів:

Номер гривневої картки
5168 7422 0429 4775 Онисько Микола

Номер валютної картки:
4731 2191 0555 6447 Онисько Микола