Монахи-студенти зі Львова запрошують франківців на різдвяну виставу


Виставу вже презентували в кількох містах України.

Монаший театр «В каптурах» Василіянського інституту філософсько-богословських студій ім. митрополита Йосифа Велямина Рутського презентує цікаву різдвяну виставу «Christmas quest: у пошуках скарбу», яка попри свою назву і назву театру, не є безпосередньо «релігійною», проте кожна сцена має трохи різдвяного духа взаємодопомоги та сімейної злагоди.

Півтори години глядачі залучені у вир подій: невідомо, куди далі поведе їх чарівне колесо. Проте у кожному персонажі можна побачити себе або своїх знайомих – адже у постановці порушено соціальні проблеми, близькі кожній українській сім’ї. Залежність від комп’ютерних ігор, пошук кращої долі та більшого заробітку за кордоном за рахунок руйнування сім’ї та стосунків із близькими. Взаємини між батьками та дітьми, на яких майже ніколи не вистачає часу через постійні проблеми на роботі. Є там і поранені, ветерани воєнних дій, яких згадують лише на свята або задля картинки для власного іміджу…

Василіянам вдалося доступно й цікаво розповісти про християнські цінності сучасним молодіжним сленгом. Переконаний, що, відвідавши спектакль, ви не пошкодуєте про витрачений час. А може, ще й віднайдете схований у своєму серці скарб, який, імовірно, марно шукаєте деінде. Тож не згайнуйте свій шанс здійснити захопливу пригоду у своєму місті!

Мешканці Івано-Франківська зможуть переглянути виставу «Christmas quest: у пошуках скарбу» 9 лютого в приміщенні Обласної філармонії (вул. Леся Курбаса, 3). Початок о 16:00 год. Вхід вільний.

Департамент інформації Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ