Mybook - книжковий магазин в Інтернеті


Читання - це єдине заняття, яке не зазнало змін за стільки років існування світу. Люди все також читають, сприймають інформацію візуально, отримують нові знання і відкривають в своїй свідомості нові горизонти. Книги залишилися, змінився лише спосіб читання. Хтось вважає за краще читати в електронному вигляді, хтось слухає в аудіо форматі, а хтось віддає перевагу паперовим друкованим варіантами.

Незважаючи на затребуваність комп'ютерних технологій, за статистикою актуальність книг в паперовому форматі поступово зростає.

Якщо Ви хочете придбати книги, то не потрібно шукати час для походу в книжковий магазин. В інтернет-магазині Майбук представлена ​​велика бібліотека літератури різних жанрів. Ми пропонуємо доступні ціни, а також відмінну можливість придбати книги зі знижкою до 7%.

Літературні тематики в mybook

На сайті магазина вся література розділена на такі категорії:

  • Бізнес-література: книги з фінансів, галузевому бізнесу, бухгалтерії, брендингу, підприємництву, рекламі, менеджменту, торгівлі та ін.
  • Рубрика книжкових товарів для дітей і батьків: казки; книги про улюблених героїв фільмів і мультфільмів; новорічні та різдвяні історії; книги для батьків; товари для дозвілля і творчості.
  • Розділ нехудожньої літератури: книги про науку, подорожах, спорті, релігії, публіцистиці, література на медичну, юридичну, гуманітарну тематику та ін.
  • Навчальна література: підручники і книги для школярів, студентів, викладачів, вчителів, посібники та роздатковий матеріал.
  • Художня література: біографічні книги; міфологія; гумор; пригодницькі та любовні романи; проза; поезія; книги на іноземних мовах і ін.

Книга - універсальний подарунок

Часто проблема вибору подарунка переростає в справжню головоломку. Не знаєте, що подарувати людині на професійне свято, новий рік або просто зробити приємне? Подаруйте книгу. Залежно від приводу і винуватця торжества, можна підібрати книгу особистого характеру або вибрати нейтральний символічний подарунок. Інтернет магазин Mybook пропонує такі книжкові варіанти подарунків:

  • Не знаєте, що подарувати колезі на професійне свято, виберете книгу відповідно до його захопленням або актуальну літературу по роботі. Наприклад, «Практикум з бухгалтерського обліку», «Лідер і його команда», «Менеджмент. Природа і структура організацій »та ін.Для брата або сестри підлітка є розділ «літератури для молоді».
  • Для тих, хто любить мистецтво актуальним подарунком підійде книга «Міст через безодню» - енциклопедія всіх напрямків і художників. Тут зібрані відгуки та рекомендації про це бестселері.
  • Якщо хочете здивувати дівчину, то подаруйте книгу «Прага і Чехія для романтиків» з натяком про майбутніх спільних подорожах.

Інтернет магазин Mybook - це Ваша персональна бібліотека, в якій можна придбати будь-яку книгу для себе або близьких.