Михайло Вишиванюк: «Влада у Калуші використала 7 млн. гривень на премії. Кому потрібна ця піар-акція?»


Так прокоментував голова ОДА Михайло Вишиванюк вчинок міської влади Калуша, яка з учорашнього дня перебуває у безкоштовних відпустках.

За словами голови ОДА, причина безгрошів’я у Калуші — премії, які нарахувало керівництво міста, а тепер скаржиться на брак фінансування.

— Вони 7 мільйонів гривень використали на премії. А зараз пішли у відпустки. А премія йде з фонду зарплати. Кому потрібна зараз ця піар-акція? - наголосив Михайло Вишиванюк. — Будь-хто може використати кошти собі і працівникам на премії, а потім сказати, що нема грошей.

«Вікна» писали про те, що верхівка міської влади Калуша на чолі із міським головою з початку цього тижня перебуває у відпустках. Причина, за словами міського голови Ігоря Насалика, протест проти дій держказначейства, яке не пропускає платежі та — відсутність призначень на виплату заробітної плати до кінця року. Схоже на те, що «акція» міської влади матиме продовження: міський голова обіцяє, що з наступного тижня у безкоштовні відпустки підуть усі бюджетники.