Минулого року на прикарпатських дорогах трапилось 256 ДТП


Сьогодні, 5 лютого в Івано-Франківську відбулось засідання постійної комісії обласної ради з питань захисту прав людини, законності, правопорядку, антикорупційної політики, люстрації та очищення влади.

Серед іншого, депутати розглянули питання «про  інформацію начальника Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області про результати діяльності органів Національної поліції області за 2018 рік», інформує кореспондентка Бліц-Інфо.

Начальник управління організаційно-аналітичного забезпечення та оперативного реагування Роман Танасійчук розповів, що в середньому щодоби на службу заступають 10 нарядів патрульної поліції, 2 екіпажі патрульної поліції із забезпечення дорожнього руху, 30 нарядів груп реагування патрульної поліції в області, 19 слідчо-оперативних груп, 9 нарядів поліції охорони та одна група швидкого реагування роти поліції особливого призначення.

Окрім того, миинулого року в області створили підрозділ ТОР.

Загалом минулого року було зареєстровано 7 207 кримінальних правопорушень, що на 755 менше в порівнянні з аналогічним періодом за 2017 рік.

Проведеними заходами розкрито 18 навмисних вбивств, 36 тяжких тілесних ушкоджень, 15 з них були причиною смерті,10 зґвалтувань, 1305 крадіжок, 132 грабежі, 43 крадіжки транспортних засобів.

«Минулого року досягнено зниження кількості ДТП. Так, у 2017 році їх було 343 – а 2018 – 256», - зауважив Танасійчук.

Читайте Бліц-Інфо в FacebookTelegram та Twitter. Тільки найважливіші новини!