Минулої доби у Франківську горів автобус, тролейбус і будівельний паркан


Минулої доби ліквідовано 9 пожеж. Про це інформує управління з питань цивільного захисту ОДА.

16 червня о 09:15 у місті Тлумач виникла пожежа побутового сміття на відкритій території місцевого полігону твердих побутових відходів. Причина виникнення пожежі встановлюється.

16 червня о 09:32 у місті Калуш на вулиці Промисловій виникла пожежа на території цеху розділення повітря корпусу 754 виробництва “ПВХ-С і КС” ТОВ “КАРПАТНАФТОХІМ». Вогнем пошкоджено  муфтове з’єднання електричного кабелю довжиною 20 см. Причина виникнення пожежі та встановлюється.

16 червня о 12:14 у місті Яремче на вулиці Свободи виникла пожежа легкового автомобіля «Skoda Octavia». Вогнем пошкоджено моторний відсік автомобіля. Причина виникнення пожежі встановлюється.

16 червня о 14:35 у селі Камінь Рожнятівського району виникла пожежа дерев’яної господарської будівлі. Вогнем  знищено господарську будівлю. На пожежі врятовано житлову та господарську будівлі. Причина виникнення пожежі встановлюється.

16 червня о 15:03 у місті Івано-Франківськ на вулиці Незалежності виникла пожежа компресора в задній частині тролейбуса. Причина виникнення пожежі встановлюється.

16 червня о 16:58 у місті Івано-Франківськ на вулиці Стуса виникла пожежа побутового сміття на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється.

16 червня о 19:00 у місті Івано-Франківськ на вулиці Привокзальній виникла пожежа електропроводки в моторному відсіку рейсового автобуса «Богдан». Причина виникнення пожежі встановлюється.

16 червня о 23:19 у місті Івано-Франківськ перехрестя вулиця Галицька – вулиця Пасічна виникла пожежа дерев'яної огорожі навколо будівельного майданчику. Причина виникнення пожежі встановлюється.

16 червня о 02:50 у місті Городенка на вулиці Височанській виникла пожежа в житловому будинку, Вогнем знищено речі домашнього вжитку. На пожежі працювала 1 ланка газодимозахисної служби, якою врятовано власника та 1 житловий будинок. Причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем під час куріння в ліжку.