На базі Івано-Франківського університету нафти і газу відкриють бізнес-інкубатор


У серпні на базі Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу заплановано відкриття бізнес-інкубатора для молоді.

Проект із започаткування роботи установи, яка сприятиме молодим людям в реалізації їх бажання займатися підприємницькою діяльністю, підготовлено навчальним закладом спільно з Регіональним фондом підтримки підприємництва. Про це повідомив заступник голови облдержадміністрації Ігор Зварич.

За його словами, на сьогодні в області працюють три бізнес-інкубатори в Івано-Франківську, Городенці та Рогатині. В них обслуговується понад 70 підприємців-початківців, які, окрім офісних приміщень і техніки, на безоплатній основі отримують консультаційну допомогу професійних бухгалтера, юриста, економіста.

Тим часом Державне підприємство "Івано-Франківський обласний молодіжний центр праці" та молодіжний громадський центр "Еталон" реалізують проект зі створення «Студентської бізнес-студії», програму діяльності якої складатимуть заняття з бізнес-проектування, бізнес-консультування, підготовка та участь у молодіжних конкурсах підприємницьких ініціатив, презентація та захист студентських бізнес-проектів, надання особистого бізнес-майданчика для успішного започаткування справи.