На Богородчанщині через неправильне облаштування печі горів будинок


Минулої доби прикарпатські рятувальники ліквідували 6 пожеж. Про це інформує управління ДСНС в області.

5 жовтня о 08:27 у  місті Івано-Франківськ на вулиці М. Підгірянки виникла пожежа речей домашнього вжитку в приміщенні кухні житлової квартири, на шостому поверсі житлового будинку. На пожежі працювала ланка ГДЗС, час роботи – 30 хв. Причина виникнення пожежі встановлюється.

5 жовтня о 09:24 у місті Болехів на вулиці Пилипа Орлика виникла пожежа сміття на відкритій території. Причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем з боку невстановленої особи.

5 жовтня о 17:43 у місті Коломия на вулиці Старицького виникла пожежа сміття на відкритій території. Причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем з боку невстановленої особи.

5 жовтня о 18:14 у місті Івано-Франківськ на вулиці Кардинала Любачівського виникла пожежа сміття на відкритій території. Причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем з боку невстановленої особи.

5 жовтня о 19:18  у селі Дзвиняч Богородчанського району виникла пожежа перекриття житлового будинку. Причина виникнення пожежі – неправильне влаштування та експлуатація печі та димарів.

5 жовтня о 22:50 у селі Турка Борщівська Снятинського району виникла пожежа тюків з соломою на відкритій території. Причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем з боку невстановленої особи.