На Богородчанщині відкрили ще один дитячий садок


У переддень нового року свої двері для наймолодших жителів с.Ластівці Старунської сільської ради відкрито новостворений дитячий садок.

Його першими вихованцями стали двадцятеро малюків, які матимуть змогу перебувати в садку протягом цілого дня.

Садок відкрито у відреставрованому приміщені та разом зі школою формує Ластівецький НВК. Для проведення ремонтних робіт та оновлення матеріальної бази були використанні кошти районного бюджету – 145 тис. грн. та 50 тис. грн. з обласного бюджету. До важливої справи долучилася громада села, яка зібрала 40 тисяч гривень добровільних пожертв.

Відкриваючи садок, заступник голови облдержадміністрації Ярослав Паранюк наголосив, що новосілля – це результат злагодженої роботи місцевих органів влади, депутатського корпусу та активної громади. Самепозиція жителів села, на його переконання – є основою успіху та розвитку будь-якого населеного пункту. Він подякував директору Ластівецього НВК, депутату Богородчанської районної ради Тарасу Глодану за організаційну роботу та побажав успіху вихователям садка на важливій освітянській ниві.

Відділ взаємодії із засобами масової інформації та книговидання управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА